ІТ менеджмент та маркетинг

💻Факультет кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія» першим в Україні розпочав реалізацію освітньої програми «ІТ менеджмент та маркетинг» за спеціалізацією 073 «Менеджмент». У нас ви зможете здобути унікальні навички, завдяки поєднанню знань з менеджменту та маркетингу в контексті інформаційних технологій.

💙Під час навчання ви ознайомитесь зі стратегіями маркетингу, специфічними для ІТ-галузі, і дізнаєтеся, як ефективно позиціонувати та просувати продукти та послуги в цьому секторі.
💙Оволодієте навичками ІТ-менеджменту, включаючи планування проєктів, управління ресурсами, вибір технологічних рішень та оцінку їхньої ефективності в організаційному контексті.
💙Навчитеся застосовувати сучасні технології у сфері маркетингу та менеджменту, а також впроваджувати інноваційні рішення для підвищення конкурентоспроможності.
💙Під час навчання ви отримаєте можливість адаптувати теоретичні знання до реальних ситуацій в ІТ-середовищі та здобудете навички лідерства.
💙 Зможете зібрати команду і перетворити власну бізнес-ідею на реалізований стартап.
💙 «ІТ менеджмент та маркетинг» – це унікальна освітня програма доступна лише на факультеті кібербезпеки та інформаційних технологій.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =