Зустріч з представниками компанії EPAM

Відбулася зустріч Президента Національного університету «Одеська юридична академія», академіка Сергія Ківалова, декана факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Олега Дикого та представників компанії EPAM – Сергія Гаращука, керівника південного офісу ІТ-компанії EPAM, Юрія Ганенко, операційного директора EPAM у південному регіоні, Олександра Ткаченко, керівника освітніх програм EPAM University у південному та західному регіонах України та Євстафієва Юрія, керівника JS напрямку EPAM у південному регіоні.

Також компанія EPAM провела зустріч зі студентством факультету кібербезпеки та інформаційних технологій. Було обговорено сучасні тренди ІТ ринку та перспективи працевлаштування у компанії. Студенти поспілкувалися з представниками компанії та поставили питання, які їх цікавлять, щодо свого подальшого розвитку в ІТ сфері.

На зустрічі компанією EPAM було передано 30 комп’ютерів необхідних для облаштування комп’ютерних аудиторій факультету, щоб навчальний процес проходив ще продуктивніше для студентів та викладачів!

Comments are closed.